VV Éva tovább szitkozódik

A botrányhősnőnek semmi sem elég

2014/11/13

VV Éva hiába kapott műsorvezetői feladatot, nem bír magával. Bár a dzsungelrealitynek már vége, de még mindig Molnár Andit szidja.

VV Éva2VV Éva könnyekig hatódott, amikor megtudta: ő lesz a BeleValóVilág női műsorvezetője; nem lehetett nála boldogabb embert elképzelni a világon. Ám ez a hatalmas lehetőség kevés volt ahhoz, hogy ne akarjon győztes lenni. Miután véget ért a játék, és bejelentkezett a Facebookon, rögtön kritizálta, bírálta és negatív színben tüntette fel a dzsungel királynőjét, Molnár Andit.

Jò reggelt! Nagyjábòl már képben vagyok a hírekkel s hallottam, hogy fél Magyarország imád a másik fele utál! Lehet engem szeretni vagy nem szeretni kritizálni! De mikor érti meg már a magyar ember, hogy ez egy show műsor? Direkt is generáltam sokszor a konfliktust, hogy élvezetes legyen nektek! Ez tényleg egy rendkívül unalmas társaság volt! Néztétek volna ahogy ülünk a tűz körül és mindenki szereti egymást? Azért nem mentek bele a konfliktusba mert nem akartak negatívnak tűnni! Ja és még valami az egészséges életmòdot szerető Andika mindig cigizett ahol nem látta a kamera a kis alszereny! Összeségében büszke vagyok magamra mert show-t csináltam! Rajtam kívül még Aleska , Pákò, Cooky volt a legmeghatározòbb arc! Ja és Aleskát nagyon SZERETEM!!!!” – tudatta a nagyérdeművel VV Éva a közösségi oldalán. 

Hozzászólások