VV Évát megcsalta és kisemmizte a pasija

A valóságshow-hős padlóra került

2015/06/15

VV Éva most olyan pofont kapott a sorstól, amihez kell egy kis idő, hogy kiheverje. Egy férfi kihasználta őt érzelmileg és anyagilag egyaránt.

A hétvégén még boldogan süttette tökéletesre formált idomait, él évezte a nyarat, most viszont végtelenül szomorú lett VV Éva.

Alig két hete a vaslóságshow-hős a Facebookon próbált nyomatékot szerezni szavának, és megszerezni a neki járó és megígért tiszteletdíjat. Most szintén a közösségi oldalon osztotta meg problémáját...

“Azt hiszem betelt a pohár! Volt egy ember az életemben akit nagyon szerettem! Már 3 éve ismerjük egymást, ilyen se vele se nélküle kapcsolatban voltunk, amióta helyre jöttem mindig könyörgött nekem, hogy segítsek, mert nincs pénze. Én jó szívvel segítettem, de kezdtem érezni már egy fél éve, hogy nincsenek rendben a dolgok! 2 héttel ezelőtt rámírt egy lány, hogy ő barátnője – miközben én is vele voltam – és hogy az én pénzemből szállodáztak, meg élősködtek! Én is voltam neki meg a lány is közben azt mondta, hogy a barátom! Éreztem, mert eltűnögetett, és rengeteget hazudott! Az utolsó csepp, hogy amikor már nem támogattam elkezdett zsarolni, először újsággal, hogy eladja a meztelen fotóimat, majd amikor ez nem jött be, akkor a barátaimmal, hogy minden barátomra ráír, hogy ne legyen egy se és 300 ezer Ft- ot követel! Ez sikerült is, mert egy barátom már letiltott, 50 ezer forintot kellett nekem fizetni pénteken azok után is folytatja, és szombat éjszaka felhívott, hogy a másik lányt választotta és elég volt!! De Nagyon, a lelkembe gázolt! Maga a sátán!!!” – panaszolta VV Éva a közösségi oldalon.

Olvass még VV Éváról!

Hozzászólások