VV Fanni elmebeteg módon féltékeny

Soha többé nem láthatjuk a göndör lányt

2015/04/20

Komoly döntést hozott a VV7 álompárja: VV Fanni és Dennis összeköti az életét! Bár házasságról egyelőre szó sincs, hiszen a szerelmesek egyelőre a közös lakást tervezgetik.

A szerelmesek a Való Világban a nap minden percében együtt voltak, a játék után azonban nehezen bírják külön. Leginkább VV Fannit viseli meg az, hogy szinte csak a hétvégéket tudja Dennisszel tölteni, hiszen a göndör hajú lány betegesen féltékeny.

„Csak hétvégente tudunk találkozni, és ez nagyon rossz, főleg, hogy megszoktuk, hogy folyamatosan együtt vagyunk. Elmebeteg módon vagyok féltékeny, pedig bízom Dennisben – vallotta be a Borsnak Fanni.

Ezért döntött úgy a fiatal párocska, hogy hatalmas lépést tesznek a kapcsolatukban, és közös otthonba költöznek – hátha így Fanninak is kevesebb lehetősége marad a féltékenykedésre.

VV Fanni - Dennis
A villában egy percre sem szakadtak el egymástól

„Egy hónap múlva szeretnénk összeköltözni, hogy Fanni abbahagyja a féltékenykedést. Kertes házban szeretne lakni, mert van egy kutyája. Minden erőmmel azon vagyok, hogy teljesítsem az álmát – mondta Dennis

Hogy a fiatalok miből teremtik meg a pénzt a közös otthonra, egyelőre rejtély: Dennis ismét a zeneiparban bontogatja szárnyait, mint rapper, VV Fanni azonban úgy döntött, nem hajlandó többé a médiával foglalkozni: nem jár el nyilvános szereplésekre, nem ad interjúkat sem. Pedig korábban azt mondta, a VV után szívesen állna a kamera bármelyik oldalán.

„Én nem az ismertség, hanem a nyeremény reményében jelentkeztem a Való Világba. Néhány hétig érdekes volt a hirtelen jött hírnév, de rá kellett jönnöm, hogy ez egy nagyon felszínes világ. Biztosan vannak olyan celebek, akik ezt élvezik és lubickolnak az újságcikkekben, de ez nem én vagyok” – nyilatkozta VV Fanni a Hír24-nek.

Hozzászólások