VV Fanni gyermeket vár Dennistől?

Kiesése után mindenre válaszolt a lány

2015/02/24

A finálé előtti utolsó kieső VV Fanni volt, aki a villából megérkezve szembesült a valósággal. A lány beszámolt élményeiről, és az elmúlt hetek eseményeiről.

Dennis és VV Fanni sokakat megbotránkoztatott azok közül, akik a televízió képernyője előtt ülve figyelték a villalakók mindennapjait. Kapcsolatuk elején nyilván még szégyenlősek voltak – természetesen csak ahhoz képest, amit később alakítottak a nyilvánosság előtt.

Tegnap összegyűjtöttük a pár emlékezetes szexjeleneteit, ugyanis őket valószínűleg már nem lehet überelni. A legkülönbözőbb formákban és módokon estek egymásnak, mit sem törődve az őket körülvevő kamerákkal.

VV Fanni - Dennis

Az elmúlt órákban az is kiderült, milyen tervei vannak Fanninak Dennisszel. A nézők számára köztudott, hogy a szerelmesek egyáltalán nem törődtek a védekezéssel:

“Egyszerűen elragadott minket a hév, és nem hiszem el, hogy mással még soha nem történt meg, hogy annyira kívánta a párját, hogy megfeledkezett a védekezésről” – mesélte a Blikknek Fanni, aki azt is elárulta, vágyik egy kisbabára. Habár azt nyilatkozta, ennek még nincs itt az ideje, de ki tudja?! „Életmódjuknak” köszönhetően, lehet, hogy már úton is van közös gyermekük…

vv fanni2

Hozzászólások