VV Fanni szerelmi vallomása befolyásolta a párbajt?

Valódi szerelem vagy csak taktika?

2015/02/02

VV Fanni megható vallomása és az aktív szexuális élet ösztönözhette a nézőket arra, hogy Denniszre szavazzanak. Dani csak 45%-ot kapott, így haza kellett mennie.

Minden bizonnyal a szex repítette vissza Denniszt a villába. A nézők imádják, amikor Fannival gyűrik a lepedőt, de sokat számíthatott a bongyori hajú lány vallomása is. Már nem csak a szexuális vágy köti a fiúhoz.

Nem kell kiröhögni…. Érzek valamit. Nem akartam elmondani, mit érzek. Mert tényleg, őszintén szeretlek. De nem mint embert. Mint férfit. Komolyan mesés, mit jelentesz nekem, amit sokáig tagadtam és tagadok. Azt akarom, hogy visszagyere. Nagyon félek!” – mondta sírva VV Fanni szerelmének.

Vélhetően ennek köszönhetően Dani alulmaradt a párbajban, a szavazatok mindössze 45%-át kapta. A villa egyetlen értelmiségi játékosa úgy érzi, ellenfele egy “csinált” személyiség.

Nem erre számítottam, de nem kudarcként élem meg ezt, mert az az időszak, amit a villában töltöttem, hatalmas élmény volt. Én önmagam adtam, kiálltam az elveim mellett, és ha emiatt ki kellett esnem, nem bánom. Nem értem azt, hogy miért a Dennisz ment vissza, miben tud ő többet nálam. Azt gondolom, hogy ő egy majmoló játékos, az előző szériákból összeszedett magának egy karaktert. Semmiképp nem éreztem őt eredetinek, de lehet, hogy a nézőknek most erre van szükségük, erre a kicsit egyszerűbb viselkedésre” – mondta a párbaj után Dani, aki a későbbiekben Edinának drukkol, mert őszintének tartja.

Hozzászólások