VV Fanni szörnyű bántalmazásokat élt át

Ezért nem tud bízni a férfiakban

2015/03/05

Kiderült, miért nem tud bízni a férfiakban VV Fanni. A lánnyal borzasztóan bánt előző párja, többször megverte őt.

A villában sokat mondogatta VV Fanni, hogy képtelen megbízni a pasikban, és most bevallotta ennek okát. Számos alkalommal bántalmazta őt az exbarátja, és Fanni azt gondolta: ez a szeretet jele.

Fáj a múltam, fáj visszaemlékezni erre az időszakra. Fiatalabb voltam, és azt hittem, hogy szerelmes vagyok. Fogalmam sincs, miért, de azt gondoltam, hogy ha bánt, akkor szeret. Nagyon naiv voltam. Egyszerűen felháborít, és szánalmasnak tartom, hogy amint megtudta, beköltöztem a villába, elkezdett átjárkálni hozzánk, hogy visszaszerezzen úgy, hogy barátnője van” – mondta a Borsnak a göndör hajú lány.

fanni dennis
Vajon hogyan alakul majd az új szerelem?

Mindezek ellenére Fanni úgy gondolta, hogy a szakítás után még kibékülhetnek, és normális mederbe kerülhet kapcsolatuk. Később rájött, hogy ez lehetetlen. Már semmit nem akar az exétől, Dennis oldalán keresi a boldogságot.

Öklöst és pofont is kaptam, és az édesanyja is kicsit rám szállt, volt, hogy lábtörlővel vert meg. A szakításunk után mégis azt hittem, összejöhetünk, de ő már más nővel volt. Szerintem a barátnője most fogja megtudni, hogy átjárkált hozzánk, amíg én bent voltam a villában. Megmondom őszintén, Dennisnek sem nagyon beszéltem erről a kapcsolatról. Szerencsére a lelki terrornak már egy éve vége, de még mindig nem tudtam teljesen feldolgozni” – tette hozzá VV Fanni

Hozzászólások