VV Laci kiborult, de a java csak most következik!

Durva drámák zajlanak a VV7-ben

2015/02/07

Alig múlt el a Dennis gyermeke miatti sokk, VV Laci is durva családi drámát osztott meg a villatársakkal. Pedig a neheze csak most következik: elválasztják szerelmétől?

A hét elején VV Dennis mondta el Fanninak -, tegnap pedig a többieknek is – hogy van egy öt éves lánya, ez után VV Laci is előrukkolt egy szappanoperába illő családi drámával.

Arról van szó, hogy volt egy időszak az életünkben, amikor apukám és anyukám szétmentek. Ez idő alatt viszont apu összejött anyu húgával, egy párt alkottak egy ideig, a kapcsolatukból pedig gyermek is született. Ő az én unokaöcsém és a féltestvérem is egyben, hiszen apu gyereke, anyunak pedig az unokaöccse.  A szüleim később újra összejöttek egymással, anyu pedig azóta úgy tekint az öcsémre, mintha a saját fia lenne. És mi is úgy tekintünk rá, mintha édestestvérek lennénk, egymás mellett lakunk” – mesélte Robinnak VV Laci.

A tetovált fiú bátyja elárulta: számukra ez a családi helyzet a normális, hiszen ehhez szoktak hozzá.

Csodálkozom azon, hogy Laci beszélt erről, annak ellenére, hogy a családban és az ismerőseink között sem téma ez. De nem hazudott, ez valóban így van. Viszont míg más kellemetlennek gondolhatja, számunkra teljesen természetes. Azt gondolom, a mi édesanyánknak hatalmas szíve van, hiszen valóban nem lehet könnyű ezt kezelni, de így hozta az élet. Szerencsére nagyon jó testvérek vagyunk, és mind a hárman bátyként tekintünk egymásra” – tette hozzá a Blikk megkeresésére VV Laci bátyja, Gyuri.

VV Edina
Lehet, hogy Lacit és Edinát elválasztják egymástól?

Lacit alaposan megviselte a vallomás, biztosan feltépődtek a régi sebek, de akkor azt még nem is sejtette, hogy valószínűleg embert próbáló helyzetbe hozzák majd a műsor készítői! A fiú mérhetetlenül szerelmes Edinába, akivel valami hatalmas szabályszegést követett el, és – Lilu szerint – nagyon kemény retorzió jár érte.

Ugyan csak a ma esti részből derül ki, hogy pontosan miről is lehet szó, de nagy a valószínűsége, hogy súlyos tettük miatt egyikük kapja a kendőt, és lehet, hogy a villatársak a pár másik tagjára teszik a jelet, így a szerelmeseknek egymással kell majd megküzdeniük a párbajon, azaz mindenképp elválasztják őket egymástól. Ha ez valóban így alakul, az érzelmes VV Laci biztosan tragédiaként fogja kezelni a helyzetet. 

Hozzászólások