VV Laci máris kiköltözött a villából

Tárt karokkal fogadta a bíróság

2014/11/19

VV Laci alig költözött be a Való Világ villába, egy nap után hivatalos ügyek miatt el kellett hagynia a játékot. Harmadrendű vádlottként tárgyalásra várták.

Az első átmulatott éjszaka után VV Laci csak azon törte a fejét, miként küzdhetne meg a másnapossággal, ám levelet kapott, és indulnia kellet. Azt sem tudta, hogy hova. Harmadrendű vádlottként a Budai Központi Kerületi Bíróságon kellett megjelennie, egy évekkel ezelőtti, házibuliban történt incidens miatt. A műsor szerkesztői természetesen együttműködtek a hatóságokkal, rendelkezésükre bocsátották a VV7 szereplőjét.

VV Laci2
Laci remekül érzi magát a villában (Fotó: RTL Klub)

Nagyon hosszas procedúra ez, az első- és a másodrendű vádlott egy teljesen más ügy kapcsán áll a bíróság előtt. Laci úgy keveredett bele az egészbe, hogy korábban az elsőrendű vádlott barátja volt, akinél az a bizonyos házibuli volt. Valójában egy szomszédi viszály áll az ügy hátterében. A bulin történtekkel összevonták az esetet, így kerülhetett Laci a bíróság elé”  – magyarázta a Blikknek VV Lcai ügyvédje, dr. Gerván István.

A valóságshow-hősnek főhet a feje, ugyanis akár két évig tartó szabadságvesztéssel is büntethetik tettéért, bár ügyvédje felmentést kért. VV Laci kedélyeit azonban nem borzolta fel az eset; a tárgyaláson még el is bóbiskolt, hiszen az előző esti buli hatása alatt volt.

Hozzászólások