VV Maci egészségének komoly ára van

A túlsúly miatt nem operálhatják

2015/01/23

VV Maci szörnyű megpróbáltatásokon ment keresztül az utóbbi időkben, mégsem érte el a célját. Az eddigi 20 után további 50 kilótól kell megszabadulnia azért, hogy megműthessék.

VV Maci az egészségéért fut versenyt az idővel és harcol a kilókkal. A közel 200 kilós férfinak fel kellett adnia a játékot a Való Világban, hiszen rosszul lett, kórházba vitték, és kiderült: hasnyálmirigy-gyulladása és epeköve van. Sokáig intenzív osztályon kezelték, gyomorszondán keresztül táplálták, így leadott 20 kilót. Ám sajnos még így sem operálható…

Úgy néz ki, a gyulladás lement. Ma már ehettem kilenc darab kekszet is, sőt néhány korty vizet is ihattam, ami igen nagy felüdülés volt, miután több mint egy héten keresztül csak infúziót kaptam. Most tudatták velem, hogy az epekőműtétre nem vállalkoznak, csak akkor, ha már lefogytam. Ilyen túlsúly mellett ugyanis, ami nekem van, nagyon kockázatos az altatás, elképzelhető, hogy nem ébrednék fel belőle. Amióta bent vagyok, már 20 kilótól sikerült megszabadulnom, 193 helyett ma már csak 173-at nyomok, de még mindig 50 felesleg van rajtam, amit a tervek szerint egy év alatt le tudok adni” – mesélte a Blikknek VV Maci.

VV Maci
Maci a villából került a kórházba (fotó: RTL Klub)

A VV7 egykori játékosa szerencsére nem marad magára, a fogyókúráját az RTL Klub tévédoktora, dr. Tóth fogja segíteni. Ha minden jól megy, Maci pár napon belül hazamehet a kórházból, és a jövő héten el is kezdheti a diétát. Tudja, hogy nagyon kemény időszak vár rá, de a kilók elleni harchoz erőt ad neki egy roppant jó hír, amit a napokban kapott: DJ csapatát Ballantine’s Music Awards-ra jelölték.

Köztudott, hogy mellékállásban DJ-skedem egy barátommal, mi vagyunk a Stereo Players. Régóta álmodozunk róla, hogy elismerik a munkánkat, és most itt a lehetőség! Korábban ezt a díjat olyan nagy nevek vihették haza, mint Bárány Attila vagy Sterbinszky. Én már annak örülök, hogy a nevünk felkerült a listára” – tette hozzá VV Maci.

Hozzászólások