VV Robin becsajozott – és nem akárkit hódított meg!

Dóri helyett Anettet vitte a zuhanyzóba

2015/02/25

Az utolsó hét nem várt fordulatokat hozott a VV7-ben: bár úgy tűnt, Robin és Dóri végre összejön egymással, egy másik lány teljesen elcsavarta a fiú fejét, méghozzá VV Anett.

Négy régi ismerős költözött be a villába: VV Attila, Iza, Szandika és Anett érkezett a négy még játékban lévő lakóhoz, hogy egy kicsit felpörgessék az utolsó hetet. Arra lehetett számítani, hogy az ex-villalakók felkavarják majd az állóvizet, de arra senki sem gondolt, hogy még egy szerelem is kialakulhat a régi és új játékosok között.

Robin a játék alatt már bizonyította, hogy nagyon érzelmes srác, és bár Dóri és Edina is nagyon tetszett neki, mégsem sikerült őket valóban megfognia.

Végül mégis úgy tűnt, hogy a plasztikcica és a hős szerelmes srác kapcsolata elmélyül, hiszen nemrég együtt zuhanyoztak, sőt Robin erősen próbált Dóri kedvében járni a hálószobában is, a kapcsolat zátonyra futott.

Robin azonban így sem maradt egyedül, hiszen már a régi-új lakók beköltözésekor érezni lehetett, hogy közte és Anett között forr a levegő. A fiatalok végül a zuhanyzóban találtak egymásra, ahol Anett naivan azt kérdezte az érzelmes sráctól, hogy hány lánnyal volt együtt, és ki volt az. Robin válasz helyett egyszerűen megcsókolta őt, majd bevallotta: ez volt a legjobb pillanata a villában.

A kialakuló románc a többieket is nagyon izgatta, és mivel semmiről sem szerettek volna lemaradni, a fürdőszoba ajtó előtt hallgatóztak.

Hozzászólások