Való Világ – Új lakót hoz Maci betegsége

Dani teljesen átrendezi az erőviszonyokat

2015/01/14

Maci betegségével alaposan felfordult a Való Világ szereplőinek élete: a játékos helyére új lakó érkezik. Dani döntésével pedig másképp alakul a kiválasztás.

Hasnyálmirigy-gyulladás miatt került kórházba VV Maci, akit azóta is az intenzív osztályon kezelnek. A VV7 játékosát hamarosan műteni kell, de amíg a gyulladás el nem múlik, ez lehetetlen.

játékot sem tudja folytatni, és emiatt teljesen felborult a Való Világ szereplők élete. Egyik pillanatban elvesztették játékostársukat, nem sokkal később pedig kiderült, új lakó érkezik a helyére. A csapat egyáltalán nem örült a hírnek.

Közben új irányt vett a kiválasztás is, hiszen Dani élt a szuperképességei adta lehetőségekkel, megkongatta a harangot. Ez azt jelenti, hogy leveszi Laciról a lila kendőt. Ebben is nagy szerepet játszott a VV7 mókamesterének betegsége.

Maci néhány napja lett rosszul a villában, ahonnan végül mentővel kellett elszállítani a kórházba. Ott derült ki, hogy az állapota nem jó: hasnyálmirigy-gyulladása van, és hamarosan műteni is kell.

„Röntgen- és ultrahangvizsgálatra várok most, de ma már vért is vettek, és jelenleg is folyik az infúzió. Nem mondanám, hogy rosszul érzem magam fizikai­lag, persze amióta bekerültem, sem inni, sem enni nem lehetett, ami azért eléggé embert próbáló, de inkább lelkileg visel meg nagyon ez az állapot. Szerencsére rengeteg biztató szót kapok, az előbb kimentem kicsit levegőzni az udvarra, és többen odajöttek hozzám, hogy az együttérzésüket fejezzék ki. Állítólag több, már kiesett villalakó is bejön majd meglátogatni, őket már nagyon várom, jó lesz újra találkozni velük, persze nem ilyen körülmények között szerettem volna” – mesélte a Blikknek Maci szomorúan. Amint a gyulladás elmúlik, az ex-villalakónak kés alá kell feküdnie.

Hozzászólások