VV Veronika szexoldalon árulja magát?

Vajon visszaéltek a fotóival?

2015/07/25

Egy svájci erotikus oldalon szexi fotókkal kínálja bájait VV Veronika. A fotókon legalábbis egész biztosan ő szerepel.

A kacsacsőrű fekete lányt nem lehet elfelejteni; először a VV 5-ben tűnt fel, Alekosszal szoros barátságot ápolt, majd a görög csődört követte a TV2 feleségkereső műsorába, amit meg is nyert.

VV Veronika körül korábban is szárnyra kapott néhány kósza információ, hogy szexuális szolgáltatásokkal keresi kenyerét, de most a Blikknek szemet szúrt: egyértelműen ő szerepel egy svájci szexoldalon.

VV Veronika 1

Ma volt nálam, minden tökéletesen sikerült. Élőben még jobban néz ki, mint a fotókon, és valóban mindent megtett azért, hogy a szolgáltatás a lehető legjobb legyen” – írta le tapasztalatait az egyik kuncsaft.

A napilap szerette volna megszólaltatni az érintettet, de VV Veronika nem elérhető eddigi telefonszámán, így nem derült ki, hogy valóban ő nyújtja-e a szolgáltatásokat. A leírás alapján a szexmunkás hölgy lényegében mindent vállal, ami egy férfit boldoggá tehet. A kínálatban szerepel erotikus heremasszázs, gumi nélküli franciázás, valamint hosszas nyelves csók. Mindezt 90.000 Ft-nak megfelelő összegért.

VV Veronika 2.

Nem lenne meglepő, ha valóban Vera nyújtaná a felsorolt szolgáltatásokat, ugyanis néhány éve a Blikk lebuktatta: egy kártyapartin 150.000 Ft-ért vetkőzött, de további 100.000 Ft-ért szexre is készen állt volna.

Hozzászólások