VV Zsu kifakadt: naplopók a villalakók!

Senki sem dolgozik, csak ül a babérjain

2015/03/16

A VV7 szereplői közül mindenki vár a nagy lehetőségre, miközben filléres gondokkal küzdenek. VV Zsu alaposan kiosztotta egykori társait, szerinte dolgozni kellene!

A VV7 anyukája nem engedheti meg magának, hogy várjon a sült galambra – ahogy azt egykori játékostársai teszik. Bár volt munkahelye megszűnt, nem tud énekelni, nem ért a DJ szakmához, mégis VV Zsu mindezt műveli, mert pénzt akar keresni.

A félegyházi tévéhez, ahol műsorvezető voltam, nem tudtam visszamenni, mert a tulajt lecsukták vagy mi, megszűnt a tévé. Haknizni járok, és mivel szeretnék adni valamit az embereknek, ezért megtanultam egy egyórás mixet, zenélek, hogy több fellépésem legyen. Énekelek is, pedig mondtam, hogy nincs hangom, de megnyugtattak, hogy a mai technikával bármit kihoznak belőle. Állandó munkára is szükségem van, ezért egy pizzázóban kezdtem dolgozni heti három napot, rendeléseket veszek fel” – mondta a Borsnak VV Zsu.

VV-Zsu
Vége a gondtalan szép napoknak, ki hogy fog boldogulni? (fotók: RTL Klub)

Zsuzsa úgy gondolja, az lenne a probléma, ha ugyanúgy gondolkodna, mint a többiek. Ő nem fog azért éhezni, mert híresnek képzeli magát, miközben senki sem kíváncsi rá.

Az lenne a gáz, ha ülnék a fenekemen! Etetnem kell a gyereket, és meg kell élnem valamiből. Nem várhatok a sült galambra! Nekem nem büdös a munka, és egyáltalán nem is ciki, az lenne ciki, ha nem csinálnék semmit! Egyedül élek, küzdök, mint a bolond, nincs időm semmire, de nem akarok olyan celeb lenni, aki éhezik azért, mert celebnek hiszi magát” – tette hozzá Zsuzsa.

Hozzászólások