VV Zsu teljesen kiborult, részegen fetrengett

Oda a királyi méltóság...

2015/01/09

VV Zsu oroszlánkirálynőből közellenség lett, emiatt előtört belőle élete összes fájdalma, és bánatában addig ivott, míg királyi méltóságát levetkőzve részegen fetrengett.

Nem túl ritka ez a villában, így most is nagy italozás közepette buliztak a lakók, aminek köszönhetően előtörtek az őszinte érzelmek – írta a Blikk. Hangot adtak annak, hogy nem érzik igazságosnak VV Zsu oroszlánkirálynői titulusát, emiatt folyamatosan támadták őt. A kisgyermekes édesanyát mélyen érintették társai szavai, ezért inni kezdett. A végkimerülésig

Úgy érzem, teljesen egyedül vagyok, a többiek folyamatosan csak támadnak. Nagyon megvisel, de kibírtam én már ennél nehezebb helyzeteket is. A kisfiam például idő előtt született, ráadásul kompliká­ciók léptek fel a szülésnél. Volt egy betegsége, de nagyon megharcolt azért, hogy jól legyen. Ha azt kibírtam, akkor ezt is ki fogom” – ecsetelte VV Zsu.

Zsu és Maci
Villabeli férje, Maci segített Zsunak

Az anyuka sosem osztotta meg a villalakókkal a gyermekével kapcsolatos problémákat, de arról sem beszélt még, hogy társai viselkedése hogyan érinti őt. Most azonban nem csak hangot adott ennek, hanem bánatában az alkoholt választotta legjobb barátjának. Olyan sokat ivott, hogy teljesen kiütötte magát, odalett az oroszlánkirálynőhöz méltó elegancia.

Öntudatlan állapotban került a földre, ahol elaludt, de egy idő után el kellett jutnia a mellékhelyiségbe, hogy kiadja magából a rengeteg alkoholt. A villalakók különösebben nem mutattak együttérzést, vígan mulatoztak és tovább szidták Zsút, míg végül villabeli férje, Maci összeszedte a részeg anyukát, és bevitte a szobába aludni.

Hozzászólások