VV7 – Szörnyű tragédia a villában – videóval

Edinának döntenie kellett

2015/01/11

A VV7 még a felénél sem tart, de már két tragédia is beárnyékolta a lakók életét. Most Edina kapott szörnyű hírt otthonról…

Az erdélyi lány vidáman beszélgetett villatársaival, amikor értesítést kapott, hogy egy fontos dolog miatt menjen a riportszobába. Edina azonnal rosszra gondolt, és sejtése sajnos beigazolódott. Anyukája értesített őt, hogy meghalt a nagypapája.

A lány azonnal összeomlott, de fájdalma mellett az volt a legnagyobb gondja, hogy mit fog majd csinálni. Maradjon a VV7-ben vagy sem. Anyukája biztosította arról, hogy az egész család drukkol neki, nagyon szeretik őt és a nagypapája azt szeretné, ha nem adná fel a játékot. Edina számára roppant nehéz percek következtek, hiszen meg kellett hoznia a döntést: folytatja vagy feladja a szereplést.

 

A VV7 során Dórival kísértetiesen hasonló eset történt; egy hónapja elhunyt a lány imádott nagymamája. A műsor készítői szintén rábízták a döntést, és Dóri azt választotta, hogy folytatja a játékot, de biztosították neki, hogy elmehet a nagyi temetésére.

Edina ugyanígy döntött. Az erdélyi lány azt mondta: biztos abban, hogy a nagypapája is azt szeretné, ha nem adná fel az álmát, ezért marad a VV7-ben. Az utóbbi időkben aktív szexuális élete miatt reflektorfénybe kerülő lány úgy érzi, hogy családja miatt kell folytatni a szereplést. Bár sokáig aggódott, hogy épp azért haragszik meg rá a családja, amiért összejött a villában Lacival, de most már tudja, hogy szülei továbbra is szeretik és támogatják őt.

Hozzászólások