Weisz Fanni anyukája megszólalt az esküvővel kapcsolatban

"Fáj, hogy ezt csinálja Fanni..."

2018/08/14

Weisz Fanni hétvégén mondta ki a bolgogító igent, ennek azonban nem mindenki örül. Fanni anyukája megszólalt az esküvővel kapcsolatban. 

Weisz Fanni pár napja fogadott örök hűséget szerelmének, Hajmásy Péternek, ám az esküvőre nem hívta meg a családját, köztük az anyukáját sem. Jó, ez így nem teljesen igaz, a rokonok kaptak ugyan meghívót, de azon rossz dátum és helyszín volt olvasható… A lány anyukája, Ágnes nem érti ezt az egészet, a Blikknek fakadt ki.

„Fáj, hogy ezt csinálja Fanni, és még a ceremóniára sem hívott el sem engem, sem a testvérét, Gábort. Ám ő akkor is az én pici babám, sosem tudnék rá haragudni. Nem tud olyat tenni, amiért én ne szeretném vagy kitagadnám. Az én ajtóm mindig nyitva áll előtte, hozzám bármikor jöhet” – mondta a lapnak, majd kicsit indulatosabban folytatta. Elárulta, már bánja, hogy annak idején összehozta a párost. Nélküle ugyanis nem alakulhatott volna ki ez a kapcsolat.

„Peti az internetes közösségi oldalon írt először Fanninak. Ő viszont nagyon félt válaszolni, voltak gondjai önmaga kifejezésével, de amúgy is félénk volt, ezért együtt írtuk meg a választ Petinek. Sőt, később én vittem el Fannit az első randijukra is. A mai napig bánom, hogy akkor megtettem, de ki tudhatta ezt előre? Bánom, hogy nem volt mellettem egy erőskezű, határozott férfi, aki párszor pofon vágta volna Pétert” – tette hozzá Ágnes, aki nagyon szeretne unokát, de fél, ez korábban következik be, mint kellene. Attól tart a baba örökre Petihez láncolná Fannit.

forrás

Hozzászólások