Weisz Fanni édesanyja meglepő dolgokat állít lánya vőlegényéről

Egyre rosszabb a helyzet a családban

2018/08/06

Nehéz helyzetben van Weisz Fanni. Nem elég, hogy az üzleti életben is problémái vannak, édesanyja és vőlegénye között is egyre nagyobb a viszály.

Pár hónapja  kényszertörlésre ítélték Weisz Fanni cégét, mert súlyos adóhátralékot hagyott maga után, édesanyja és vőlegénye között sem csitulnak a kedélyek. Ők ketten már régóta hadakoznak egymással, és számtalanszor jelezte már, nem tud a lányával beszélni, mert Fanni vőlegénye, Hajmássy Péter eltiltotta őt tőle. Éppen ezért a hétvégén egy nyílt levelet írt a lányához, majd ma reggel a Mokkában meglepő őszinteséggel vallott arról, valójában milyen ember is a lánya párja.

“Fanni párjának tettem fel kérdéseket és Fannit erősítettem abban, hogy számíthat a család segítségére és hogy ott állunk mögötte, ugyanúgy, ahogy a születésétől fogva mindig. Nem tudom a Fannit elérni, vannak néha jó illanatok, amikor sikerül egy-egy üzenetváltás, de amint valami érzelmesebb téma jön, amikor egy picit közelednénk, letiltásra kerülök” – kezdte az édesanya Pachmann Péter kérdésére a műsorban, majd az is elmesélte, hogy került Péter az életükbe és hogy szakította el Fannit a családjától:

“Pár évvel ezelőtt ez a fiatalmeber bekeveredett az életünkbe, majd egy évig nálunk lakott, eltartottuk. Egy nagyon durva veszekedés után – ami Fanni és közte alakult ki – amikor ő ajtót vert és mindenféle kisasszonynak üvöltötte el a gyerekemet, akkor én azt mondtam, hogy pakolja össze a cuccát és költözzön el. Fanni zokoságban tört ki, nem értette a helyzetet, de tudta, hogy mi volt a probléma. Akkor a fiatalember azt mondta:

“Jó, én most elmegyek, de jegyezd meg, bármit megtehetsz a lányodért, de szexuálisan kielégyteni nem tudod.” – mondta Fanni édesanyja, aki pont az ilyen történesek miatt nem szólalt meg eddig, hogy lányát védje. Próbált vele békülni jogi útn, de mivel Fanni 18 éves már elmúlt, nincs semmi eszköz a kezében. Most azt is bevallotta, ekkor beszélt vele utoljára.

“Pár hónappal ezelőtt beszéltem vele utoljára, csak a közösségi oldalán látom, mi történik vele. Csúnyán hangzik, de megfogta a gyerek és vitte a Fannit. Telefont, mindent letiltottak, két hétig nem tudtam, hol van a gyerekem” – fakadt ki Ágnes, aki jelenleg tanácstalan, nem tudja, mihez kezdjen a helyzettel. Még a férfihoz is elmentek, de így sem tudtak találkozni, mert ez történt:

“Igen, voltunk náluk, odamentünk, azt mondták, hogy nemkívánatos vendégek vagyunk, nem jelentkeztünk be. Ezt a fiú apukája mondta, ő jött elénk. Fanni gyűlöl engem, soha többet nem akar látni” – tolmácsolta a megtört édesanya az apuka szavait.

forrás

Hozzászólások