X-Faktor – Be akarják sározni Tóth Andit!

Kampányt indítottak ellene

2014/12/18

Sokaknak szúrja a szemét, hogy az X-Faktor legnagyobb esélyese a 15 éves Tóth Andi. Olyannyira, hogy elkezdtek szervezkedni ellene a közösségi oldalon.

Andi egyik ellenlábasa annyira belendült, hogy a Facebook-on indított lejárató kampányt az X-Faktor versenyzője ellen. Nem mintha a fiatal énekesőnek eddig bármi lenne a rovásán, mindössze csak egy lehetséges rossz jövőképet vázol a szervezkedő. Attól tart, hogy a fiatalon ismertté vált, majd lecsúszott sztárok sorsára jut, ha ő lesz az X-Faktor győztese.

Nem szabad megnyernie az X-Faktort! Lesznek koncertjei így is, de nem adunk több millió forintot egy faluból a fővárosba felszabadult 15 éves kislánynak! Mi lesz vele több millió forinttal a kezében, ha otthagyja végleg az iskolát, ha hetente megy koncertezni… Nagyon kérek mindenkit, ne szavazzanak Andikára, ne tegyük tönkre teljesen” – fejtette ki véleményét a kampány szervezője.

Tóth Andi 2
Andi mindig lenyűgözi a közönséget (fotók: RTL Klub)

Bár a fiatal lány igen cserfes és bájosan szemtelen, de szülei nagyon szigorúan nevelik, ezért valószínűleg ez megvédené attól, hogy a gyorsan jött siker miatt félrecsússzon az élete.

Andi korát meghazudtolóan természetesen éli meg a vele történő változásokat, nagyon intelligens lány. Néhány hét beilleszkedés után érezhetően a társaság egyik középpontjává vált, akiről mindenki szeretettel beszél. Maximalista, nem éri be egy jó produkcióval, mindig szeretné lenyűgözni a közönségét, de úgy, hogy soha nem adja fel a saját személyiségét” – állította egy tévés berkekben jártas informátor.

Andinak nagyon komoly elképzelései vannak a jövőjét illetően.

Ha én nyerek, a pénzt lekötöm, 18 éves koromig hozzá sem nyúlok. A sulit Budapesten fogom folytatni, nagy terveim vannak, az éneklés mellett a divattervezés is nagyon érdekel, továbbra is szeretnék ezzel is foglalkozni, otthon is ezt tanultam” – mondta a Borsnak az X-Faktor legfiatalabb versenyzője.

Hozzászólások