X-Faktor szerelem – Ő Tóth Andi választottja

A műsorban ellenfelek voltak

2015/03/04

Nem is lehetne boldogabb Tóth Andi, hiszen miután megnyerte az X-Faktort, rátalált a szerelem is. Választottja szintén a tehetségkutatóból ismert, egykor ellenfelek voltak.

Olyan, mint ha ébren álmodna a vadóc erdélyi lány. Az elmúlt hónapokban minden vágya teljesült, hiszen Tóth Andi nem csak elvitte az X-Faktor első díját, hanem életében először szerelmes is. A Spoon együttes tagjával, Petivel a műsor alatt még a versenyben ellenfelek voltak, de karácsony körül már elindult valami.

Peti az X-Faktor után, tavaly karácsony előtt kezdett el udvarolni, de az elején visszautasítottam, mert most a karrieremre szerettem volna koncentrálni, és nem tudom, ebbe beleférhet-e a szerelem. Kitartó volt! Nem hagyta annyiban, és elhívott korcsolyázni. És ekkor csattant el az első csók is. Anyu imádja Petit, és örül neki, hogy ilyen megbízható fiú van mellettem a nagyvárosban” – mesélte a Blikknek Tóth Andi.

Tóth Andi-Spoon Peti
A fiatalok boldogabbak nem is lehetnének (fotó: Blikk)

A Spoon együttes tagja nem is tudná tagadni boldogságát, mindig Andira gondol és róla mesél ismerőseinek. Különös öröm számára, hogy az ő szülei is áldásukat adták a kapcsolatra.

Andi elbűvölő, és nagyon könnyen levett a lábamról. Ráadásul anyukámékat is meggyőzte, hogy milyen kedves és nyitott lány, hiszen amikor vacsorára jött el hozzánk, a nevetésétől volt hangos a ház” – újságolta boldogan Peti.

Hozzászólások