XXV. Vörösvári Napok

Jubileumi mulatozás a Kacsa-tónál

2016/06/28

Az idei évben huszonötödik alkalommal, 2016. augusztus 12-15-ig rendezik meg Pilisvörösvár legjelentősebb kulturális fesztiválját, a Vörösvári Napokat.

A Vörösvári Napok a település egyik legjelentősebb rendezvénye, amelyen 2016-ban kiemelt szerepet kap a hagyományőrzés, a gasztronómia. A rendezvényre érkezők a hagyományos ízek mellett street food étkezdéket, pálinkaházakat, borházakat, kézműves sörfőzdéket, igényes kézműves élelmiszereket kóstolhatnak meg. Műsorkínálatukban minden korosztály számára változatos programokat kínálnak.

A fellépők között pedig országos hírű magyar zenekarok és előadók lépnek fel. Programjaik a közös munka örömére, a hagyományok őrzésére és történelmi múltunk tiszteletére épülnek, egymás megbecsülését és az értéket teremtő kisközösségeket erősítve. A Jubileumi évben a programsorozat új helyszínen kerül megrendezésre a festői szépségű Kacsa-tónál. A programra érkezőknek városnéző kisvonattal biztosítják a rendezvény teljes ideje alatt a helyszín megközelítését.

A rendezvény Facebook-eseménye ITT érhető el!

Hozzászólások