Zalatnay Cini a betörés hátborzongató részleteiről

A sztori, amiről eddig nem beszélhetett

2014/10/17

Az RC News is az elsők között volt, akiknek nyilatkozott Zalatnay Cini arról, hogyan fosztották ki otthonát, míg otthon aludt lányával. Most pedig Hajdú Péternek is elmesélte a betörés hátborzongató részleteit.

Június 17-én törtek be Zalatnay Cini otthonába, amíg ő lányával aludt. Eddig nem beszélhetett a történtekről, most azonban felfüggesztették a nyomozást. Mivel meleg volt, nyitva hagyták az erkélyajtót, de csak bukóra. Reggel vették észre, hogy az ajtó tárva nyitva van. Cini először azt hitte, Niki kelt fel korábban, de amikor kiment a teraszra, észre vette, hogy szétszórták a holmijait a kertben.
Összesen 4 millió körüli értéket vittek el otthonából, ami 40 év szerzeménye volt. Habár ingóságaira is kötött biztosítást, egyelőre még hezitál a biztosító. Az az érdekes, hogy még vizslájuk sem jelezte a behatolókat. A rendőrök szerint örülhetnek, amiért nem ébredtek fel. Az is lehet, hogy elkábították őket, de erre nincs bizonyítékuk.

Nemcsak anyagilag érintették rosszul a történtek, hanem természetesen az is sokkolja őket, hogy idegenek mászkáltak a házban, míg ők mit sem sejtve aludtak.

Nem sejti, hogy ki tört be hozzájuk, de egyik ismerősét sem tartja ennyire „alja” embernek, hogy ilyet kövessenek el ellene. A tettesnek ezt üzeni Zalatnay Cini: : „Nem fog örömet okozni neki – sem az, amit elvitt, sem a pénz, amit ebből csinál.”

Nézd meg a Frizbi videóját!

Hozzászólások