Zámbó Árpy mégis vállalja terhes barátnőjét?

Szerdán közösen moziztak egy plázában

2015/02/25

Januárban röppent fel a hír, hogy Zámbó Árpynak gyereke születik a barátnőjétől. Egy pici a családban mindig örömre ad okot, ami biztosan így lenne most is, ha Jimmy öccsének nem lenne 28 éve felesége. Szerda este az Aréna Plázában együtt moziztak, és nagyon úgy tűnt, végre a nyilvánosság előtt is felvállalja szerelmét.

Az év első hónapjában robbant a hír, hogy az 55 éves Zámbó Árpy újra apa lesz. Kiderült, hogy barátnője, Szilvia gyereket vár, ami azért okozott egy kis zavart az éterben, mert miközben az énekes magánéletéről nem lehetett sokat tudni, annyit azért sikerült kideríteni, hogy 28 éve felesége van, és van egy közös, 24 éves lányuk is.

Ezért először nem is akarta felvállalni az ügyet, aminek az volt az oka, hogy nem akarta a külvilágot beavatni magánéletébe. Az élet és az új család azonban döntésre kényszeríthette az előadót, miután hosszú éveken át kellett folytatnia ezt a kettős életet, választani viszont nem tudott.

zámbók
Zámbó Krisztián és Zámbó Árpy

Ez valószínűleg mégis sikerült neki, ugyanis kollégáink szerda este 21:45-kor az Aréna Pláza mozijából látták őket együtt kijönni, és jól látszott, hogy az eddig titkolt, szőke barátnő pocakja már szépen domborodik, a gyermek érkezése márciusra van kiírva.

A hírek szerint Árpy hiába próbálja diszkréten kezelni a helyzetet, valójában nagyon lelkes, és az élete borítékolhatóan meg fog változni a következő hónaptól, mert most már végleg választania kell régi és új családja között.

Hozzászólások