Zámbó Jimmy a gyönyörű színésznőre is kivetette hálóját

Nyertes Zsuzsa ellenállt a kísértésnek

2015/05/23

Zámbó Jimmy mindig szerette a gyönyörű nőket, számos hírességgel volt kapcsolata. Most kiderült: Nyertes Zsuzsát is randevúzni hívta.

Az egyik bulvár napilap birtokába került egy fotó, melyen Zámbó Jimmy és Nyertes Zsuzsa szorosan egymáshoz simul, és szemmel láthatóan egyiküknek sincs ellenére a másik közelsége. Kiderült, hogy a képe az egyik bevásárlóközpont megnyitóján készült 1999-ben, és Zámbó Jimmy tánc közben bókokkal árasztotta el a szép színésznőt.

Jimmy…? Nagyon szerettem őt. Úgy értem, a zenéjét. Nagyra becsültem azért, amit elért a karrierjében. Úgy emlékszem, ez a közös fotó a Westend City Center megnyitóján készült” – mesélte a Blikknek Nyertes Zsuzsa.

nyerteszsuzsa
Nyertes Zsuzsa felidézte a Jimmyvel kapcsolatos emlékeket

Korábban soha nem találkoztunk, de az ünnepségen egyből kiszúrt engem. Egy darabig próbált szemezni, majd odajött, és mindenki szeme láttára felkért táncolni. Arra is tisztán emlékszem, hogy igen hevesen csapta nekem a szelet. Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor” – tette hozzá a csinos színésznő.

Nyertes Zsuzsa azonban ellenállt. Egyrészt, mert nem volt számára szokatlan, hogy tetszik a férfiaknak, hiszen a most is roppant szexi színésznő akkoriban valóságos szexszimbólum volt; másfelől boldog kapcsolatban élt kislánya édesapjával. Mindezek mellett pedig Zsuzsa tudta, hogy Jimmy – annak ellenére, hogy házas volt imádta a nőket, az ismeretségi köréből több hölgynek tette a szépet. Ettől függetlenül azóta is jó szívvel gondol vissza a Királyra.

Zámbó Jimmy és Nyertes Zsuzsa (Blikk fotó)
Zámbó Jimmy és Nyertes Zsuzsa (fotó: Blikk)
Hozzászólások