Zámbó Jimmy szellemétől bepánikolt Krisztián

Könyörgött, hogy hagyják abba az idézést

2015/10/06

Zámbó Jimmy visszatért, legalábbis a szelleme. A 2001 januárjában tragikusan elhunyt színészt a kamerák előtt idézték meg, aminél jelen volt fia is. Zámbó Krisztián teljesen hatása alá került a kísérletnek, és ő maga kérte, hogy állítsák le.

Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben nem mindennapi kísérletre került sor, megidézték a lassan tizenöt évvel ezelőtt elhunyt legendás énekes, Zámbó Jimmy szellemét. És hogy biztos jelen legyen valaki, aki felismeri, ott volt a stúdióban fia, Zámbó Krisztián is, aki részt vett a szertartásban.

Pedig saját bevallása szerint sosem hitt az ilyesmiben, mégis elvállalta. Ő maga kérdezett édesapjától (például hogy büszke-e rá), miközben a válaszok az új. “szellemceruza” révén érkeztek. A tapasztaltaktól Krisztián teljesen pánikba esett, és kérte a stábot, hogy álljanak le.

“Te tolod?” – kérdezte idegesen Hajdú Pétertől, aki biztosította, hogy nem – miközben az eszköz járta a maga útját. Csütörtök este kiderül, hogy pontosan mi is történt a Frizbi felvételén, és hogy Zámbó Jimmy milyen válaszokat adott fiának Legalábbis azok számára, akik hisznek az ilyesmiben.

zjkisZámbó Imre, azaz ahogy énekesként országszerte híressé vált, Zámbó Jimmy 1991 és 2000 között tizenkét nagylemezt adott ki, melyek nemcsak népszerűvé tették, de számos szakmai díjat is kapott értük. 2001 újévének napján, 42 évesen saját kezével vetett véget életének, de feltehetően baleset történt. Másnap, január másodikán a Honvéd kórházban belehalt sérüléseibe.

Hozzászólások