Zámbó Krisztián egyszerre több nőt szédít

Visszavágyik egykori párjához?

2015/09/15

Zámbó Krisztián régen hallatott magáról, ezért kellett egy kis aktualitás. Az alapot a TV2 Ezek megőrültek című műsorában való szerepeltetése szolgálta, de ennél sokkal pikánsabb történeteket is megosztott magánéletéből a Király utódja.

Maga is belekavarodott szerelmi életének ecsetelésébe Zámbó Krisztián, miután feldobta a labdát a két műsorvezetőnek, hogy bizony nem mindig volt jó fiú a nyár folyamán. Arra a kérdésre, hogy milyen volt a nyara, egyből az egyéjszakás kalandokkal reagált. Ne álszerénykedjünk, kérem szépen, egyáltalán nem meglepő, hogy lecsapott a kérdésre Váczi Gergő egy ilyen válasz után, hogyan is áll a nőügyekkel a legidősebb Zámbó fiú?! Hiszen kapcsolatuk egykori szerelmével, Zsuzsival, nem alakult túl fényesen, a nézők végig asszisztálhatták kálváriájukat az Édes Élet során. A pár végül a külön utat választotta, érthető, ha Krisztián ugrott egy fejest a hírnév nyújtotta lehetőségekbe, és kihasználta a szingli lét velejáróját.

“Voltam nyaralni, viszont inkább, ami foglalkoztatott most, az a párkapcsolat. Kerestem az igazit, találgattam is. Az utóbbi időben elég labilis vagyok a nők terén” – kezdte mondókáját Krisztián, jelentsen ez bármit is. Annyit sikerült kihúzni belőle, hogy több kalandba is belebonyolódott, de saját bevallása szerint sem a hosszú távú egymásra találásban gondolkozott. “Nem biztos, hogy mindig korrekt voltam, pedig nem akartam megbántani senkit” – mesélte az énekes, majd kétértelmű utalást tett volt szerelmére, miszerint foglalkozott kicsit a múlttal is. Annyi még kiderült, hogy nem feltétlen érzi magát hibásnak, de inkább nézze meg ön is a videót, és döntse el mindenki maga, mit akart tudatni a nagyvilággal Zámbó Jimmy fia.

Ez történt nyár elején: Betelt a pohár, ezért nem próbálkozik tovább kapcsolatuk megmentésével Zámbó Krisztián. Elköltözik a közös otthonból. Olvass tovább!

Nem megy együtt (fotó: Bors)

Hozzászólások