Zámbó Krisztián élő adásban őrjöngött párjával

Stúdióban veszekedtek a szerelmesek

2014/10/17

Paprikás a hangulat Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi között. Már az Édes Életben is szem- és fültanúi lehettünk heves vitájuknak, de tudták még tovább fokozni a FEM3 Café műsorában.

Külön érkeztek a stúdióba, mert nem túl felhőtlen a viszony köztük. Zámbó Krisztiánnak az a problémája, hogy féltékeny. Sokan láthatták lenge öltözetben Zsuzsit – köztük a berki is, aki meg is jegyezte, hogy jobban örült annak a szettnek.

Czippán Anett szerint olaszos a pár temperamentuma, ugyanis habár látszik rajtuk, hogy szeretik egymást, mégis indulatos veszekedésekben bonyolódnak bele egymással.

Zámbó Krisztián régimódi férfinak tartja magát, ezért nem akarja feladni kapcsolatukat. Berkivel megbeszélték, hogy talán az lenne a legjobb, ha be tudná törni és meg tudná változtatni a lányt. A fiatal énekest kiaszatja ugyanis, hogy semmibe nincs beleszólása, ami Zsuzsi külsejét illeti. Állítása szerint párja olyan, mint egy kaméleon, hiszen folyton váltogatja a haja színét. Ez bizonyos mértékig akár érdekes is lehet a számára, mivel olyan, mintha állandóan cserélgetné partnereit, de őt inkább dühíti az, hogy nem kéri ki a véleményét. Túl gyengének és kiszolgáltatottnak érzi magát, ami szerinte azért lehetséges, mert romantikus családból származik.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Hozzászólások