Zámbó Krisztián ittasan vezetett – rendőrök vitték el

Zámbó Krisztián súlyos hibát követett el

2017/02/20

Zámbó Krisztiánt február 11-én szombat éjszaka igazoltatták, majd kiderült, hogy ittasan vezetett, ezért a csepeli kapitányságra vitték. 

Mindenki hibázhat, de az átlagember baklövései nem kapnak hírverést. Azonban ha valaki ismert, hamar híre megy a ballépésének. Így történt ez Zámbó Krisztiánnal is, amikor szombat éjszaka elkapták a rendőrök. A hibája pedig az volt, hogy ittasan vezetett. 

“Barátok invitáltak születésnapi buliba, hívogattak, végül igent mondtam. Beugrottam egy haveromhoz, indulás előtt öt-tíz perccel pedig megittam pár felest. Nem éreztem úgy, hogy bármi bajom lenne, ezért is mertem elindulni. A rendőrök meg azért állítottak meg, mert szerintük áthajtottam egy piroson. Azt hittem, még éppen átérek. Amikor kiszálltam, és rákérdeztek, azonnal beismertem, „Igen, ittam”. Bevittek, hetvenhét ezrelék volt a véralkoholszintem, a régi jogszabályok szerint ez szabálysértés lett volna, most szigorúbbak. Elég volt ahhoz, hogy elvegyék a jogsimat” – mesélte Krisztián, aki mindenki mást arra kér, hogy ne kövessék példáját, ittasan ne üljenek kocsiba.

Sokan támadják Krisztiánt, de szerencsére nem történt baleset. A jogosítvány nélküli időszak valószínűleg megtanítja majd, hogy többet ne üljön kocsiba ittasan. Az, hogy megbánta tettét arra utal, hogy több ilyen eset nem lesz. 

Hozzászólások