Zámbó Krisztián kiakasztotta Joshit

A műsorvezetőt ritkán látni ilyen állapotban

2015/01/07

A FEM3 Caféban vendégeskedett Zámbó Krisztián és Zsuzsi, akik viharos kapcsolatukról meséltek Joshi Bahartnak. Az énekes mellett nehéz volt szóhoz jutni, ám a műsorvezető mégis hangot adott véleményének.

Már biztos sokakhoz eljutott a hír, miszerint Zámbó Krisztián és párja se veled, se nélküled kapcsolatban élnek az utóbbi hetekben. Tegnap csak az énekes szólalt meg a TV2 reggeli műsorában, ma viszont már Zsuzsi is esélyt kapott, hogy elmesélje saját álláspontját.

Állításaik szerint barátaiknak köszönhetik szakításukat, akik túlzottan is szerettek volna hasznos információval szolgálni a páros tagjainak a másik félről, hogy nehogy hülyét csináljanak magukból. Így nem is csoda, hogy a zöldszemű szörny gyorsan átvette az uralmat szerelmük felett.

Saját magát alfahímnek titulálta, ugyanis ennek (is) tulajdonítja birtoklási vágyát és féltékenységét az énekes. Krisztián párja nagyon jól érzi magát a média világában, és élvezi a rivaldafényt. Ő azonban kevésbe rajong azért, hogy lépten-nyomon felismerik Zsuzsit, sőt utána is fordulnak, esetleg bepróbálkoznak nála különböző szórakozóhelyeken. Krisztián a zöldszemű szörny jelenlétét, vagyis mérhetetlen féltékenységét származásának, roma vérének tulajdonítja. Nem szereti, ha szerelme túl sokat mutat magából az erősebbik nem kíváncsi tekinteteinek.

Habár kibékültek, bizalmatlansága miatt visszakérte a jegygyűrűt, ami nagyon meglepte Joshi Bharatot, sőt ki is fakadt az adásban, mert szerette volna elérni, hogy Krisztián azonnal adja vissza Zsuzsinak az őt megillető ékszert, hiszen ajándékot nem illik visszakövetelni.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások