Zámbó Krisztián “szektás” lett?

Barátai féltik Jimmy fiát

2016/01/30

Zámbó Krisztián megtalálta a boldogságot. Nem máshol, mint egy gyülekezetben, ahol az Úrral bulizik.

A Zámbó család vallásos, és Krisztián is sokáig hívő volt, de Zámbó Jimmy halála után ez megváltozott. Most azonban újra megtalálta az utat Istenhez a Hit Gyülekezete által.

Apám halála után megbicsaklott a hitem. Katolikus va­gyok, apám is az volt, megvannak a saját nézeteink, de pont olyan hangulatban voltam, hogy a menedzseremet elkísértem egy Hit Gyülekezete-összejövetelre. Ő három éve tért meg. Két órán keresztül énekeltünk, a pásztor vicces volt. Nevettünk, boldognak éreztem magam. A közös éneklésnek pedig elképesztő varázsa van. Tulajdonképpen buliztunk az Úrral” – mondta a Borsnak Zámbó Krisztián.

zámbó krisztián

Zámbó Krisztián a későbbiekben is részt szeretne venni az összejöveteleken, annak ellenére, hogy barátai féltik őt a gyülekezettől. Az énekes szerint erre nincs semmi okuk.

Nem fogok minden hétvégén ott állni, csak amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá. Eddig háromszor voltam. Sok követőjük van, de azt például nem értem, hogy az emberek mitől esnek ott transzba. Gondolom, megérinti őket valami. Még nem látom át ezt az egészet. Egy biztos, elképesztő sok energia szabadul fel ilyen alkalmakkor. Ez nem egy szekta. Nem értem, miért mondják azt, hogy attól félnek, legatyásodom, mert itt még belépő sincs, se beavatás. Én azt vettem észre, ha az embernek rossz előélete volt, és úgy érzi, hálás a gyülekezetnek, akkor szíve joga eldönteni, hogy mennyi pénzt szán erre. Gera Zoltán is jár ide. Én nem fogok megtéríteni senkit, arra megvannak a maguk emberei. Egy biztos, rám senki nem fog erőltetni semmit, félteni pedig nem kell, mert Zámbó-vér folyik az ereimben!” – tette hozzá Jimmy fia.

Hozzászólások