Zámbó Krisztián végleg elhagyta szerelmét

Kapcsolatuk nem bírta a hullámvölgyeket

2015/02/27

Betelt a pohár, ezért nem próbálkozik tovább kapcsolatuk megmentésével Zámbó Krisztián. Elköltözik a közös otthonból.

Jó ideje nem tudja eldönteni Zámbó Krisztián és szerelme, Zsuzsi, hogy hogyan is lenne jó nekik. Négy éve tartó kapcsolatukban sok hullámvölgy volt már, de az énekes úgy érzi: nem bírja tovább.

Nem arról van szó, hogy nem szeretjük egymást. A szeretet megmaradt, de Zsuzsi azt mondta, pihentetni szeretné a kapcsolatunkat. Én pedig nem vagyok az a „pihentetős” pali. Elfogadom a döntését, és mivel úriember vagyok, otthagyom neki a lakást, ne neki kelljen hurcolkodnia, és én költözöm. Albérletben lakunk, amit közösen fizettünk, úgyhogy anyagi konfliktusaink nem lesznek. Fogom a cuccaimat, és megyek az unokabátyámhoz. Ő ajánlotta fel, hogy költözzem hozzá. Van egy nagy háza, elleszünk, mert egy ideig nem szeretnék egyedül lakni” – mesélte a Borsnak Zámbó Krisztián.

Nem megy együtt (fotó: Bors)
Nem megy együtt (fotó: Bors)

Krisztián azért szeretne továbblépni, mert mielőbb családot akar alapítani, és a mostani kapcsolatot már zsákutcának érzi.

Nincs időm arra, hogy csajozgassak, az élet megy tovább. Volt egy kis „feleségem”, aki el­re­pült, és kezd megviselni, hogy nem találok olyan nőt magamnak, akivel le tudnám élni az éle­te­met, akivel családot alapíthatnék. Nem panaszkodom Zsuzsira, mert ha nem lett volna jó a kapcsolatunk, nem éltünk volna együtt, de szeretnék megállapodni” – tette hozzá az énekes.

Hozzászólások