Zarándokok hada ˝szállta meg˝ Győzike kápolnáját

A showman felszenteltetné építményét

2015/06/03

Egy hónappal ezelőtt számoltunk be Győzike új építményéről, melynek csodájára járnak most már a zarándokok is. A Nógrád megyei lelkésznek köszönhetően egyre ismertebbé válik a showman kertje.

A salgótarjáni showman, Gáspár Győző hívő emberként mindig is szeretett volna egy saját kápolnát a kertjébe, amelyet idén megvalósított.  

6_o_-gyozike

Mivel gyerekkora óta hívő és keresztény neveltetésben részesült, ezért minden vágya az volt, hogy egyszer, ha gazdag lesz és megteheti, olyan kápolnát építtet a kertjébe, amilyet csak szeretne. Olyan szobrokkal, festményekkel és épülettel, ami hozzá illik, az ő stílusában készült, aranyból, ezüstből. Reméli, hogy elhunyt édesanyja is látja remekművét odafentről.

„A karancshegyi kápolnába igyekeztek a turisták, amikor megálltak nálam. Zalán atya, a helyi lelkész irányította őket hozzám, én pedig szívesen megmutattam nekik. Számomra is nagy öröm, ha zarándokok állnak meg a kertünkben – mesélte Győzike a Blikknek. Már megbeszéltem Zalán atyával, hogy kijön, és felszenteli. Sajnos egyelőre erre nem került sor, de ami késik, nem múlik.”

Olvass még Győzikéről!

Hozzászólások