Zavarodott nő zaklatja Rékasi Károlyt?

A színész kifakadt

2015/08/21

Rékasi Károly balesete óta leginkább gyógyulására koncentrál, hogy minél hamarabb visszatérhessen a színpadra és a Barátok közt kamerái elé. Rengeteg biztató és pozitív üzenetet kap rajongóitól, ám akadt egy nő, aki furcsa módját választotta a színész „támogatásának”.

A Barátok közt stúdiójához közel karambolozott a motorral közlekedő Rékasi Károly, akit súlyos sérülésekkel azonnal kórházba szállítottak – számolt be az RC News elsők között a balesetről június végén.

Rékasi Károly

Három hét után szerencsére hazaengedték a színészt, ahol párja, Pikali Gerda gondoskodhat róla. Habár egy ideig hírzárlat volt Rékasi Károly körül, szerencsére mostanában már saját maga számol be a vele kapcsolatos történésekről.

Olvass tovább!

rekasi_vers

Rékasi Károly egyik követője, egy bizonyos Hajnalka olyan megszállottan üldözi a színészt, hogy egész morbid üzeneteket osztott meg közösségi oldalán.

 rekasi_komment2

A Barátok közt Bartha Zsoltja többször felszólította a zavarodott nőt, hogy fejezze be az ilyen jellegű megnyilvánulásait, és hagyja el közösségi oldalát, de elvetemültsége határtalan – összefüggéstelen sorainak tárháza kifogyhatatlan.

rakasi_komment1

Hozzászólások