Zene a motorosok fülének

A hétvégén a Pannóniaringen a legjobb magyar motorosok állnak rajthoz

2014/05/22

A hétvégén kerül sor a Pannóniaringen a gyorsasági motoros országos bajnokság, valamint az Alpok-Adria bajnokság és a nemzetközi mezőnyt felvonultató IMRC-sorozat idei második fordulójára.

A Vas megyei Ostffyasszonyfán található pályán a legjobb magyar motorosok állnak rajthoz, így a Superstock 600 kategóriában Talmácsi Gábor csapatának pilótái, illetve a bajnoki aranyért harcoló Győrfi Alen, Chrobák János, Magda Attila és a címvédő Gyutai Adrián, valamint a mezőny egyetlen női motorosa, Kis Viktória.

pannoniaring

Az 1000 köbcentiméteresek között indul a Superbike-világbajnokság Superstock 1000 kategóriájában a legutóbbi versenyen hatodik Németh Balázs, Superbike-ban pedig a tavalyi bajnok Sárkány Dezső, illetve Bezzegh István és Juhász Dávid között várható nagy küzdelem.

A nézők pénteken szabadedzéseket, szombaton és vasárnap edzéseket, időmérőket és versenyeket láthatnak, ráadásul a tavaly elindított utánpótlás-bajnokság mezőnye a Magyar Motorsport Szövetség története során először versenyez a felnőttekkel egy időben és azonos helyszínen. (MTI)

Hozzászólások