Zenélő viharfelhő az otthonodba!

Ez a lebegő hangfal a legmenőbb dolog, amit mostanában láttunk

2016/10/12

Egy viharfelhő általában nem sok jót jelent – kivéve, ha a szobádban lebeg, bluetoothos és hangfal. Akkor baromi menő cucc, amit most azonnal akarunk is!

Képzelj el egy interaktív hangfalat! Ez önmagában már nem nehéz, ugye? Elvégre van már annyi féle-fajta belőlük, hogy igencsak nagy kihívás eredetit alkotni köztük, amivel kitűnhetsz a tömegből. Richard Clarkson azonban a Crealev segítségével mégis olyan hangfalat rakott össze, ami nem csak különleges és jól szól, de egyedi is! A szerkezet ugyanis egy lebegő viharfelhő külsejét kapta, ami a zene ütemére szórja a villámokat. A Making Weather fantázianevet kapta tervezőitől, és nagyon, nagyon akarjuk!

img_1799_1280_0004

A szerkezet maga még csak prototípus. A közepes méretű viharfelhő egy ovális, tükrös felület fölött lebeg, természetesen mágneses erőknek hála. Bár magának a bázisnak feszültség alatt kell lennie, a felhőben újratölthető lítium-ion akkumulátor dolgozik, így használatához semmilyen vezeték sem szükségeltetik. A 360 fokos forgásnak és az apró vertikális mozgásoknak hála a hangfal a lehető legrealisztikusabb atmoszférát teremti, amire a tervezők csak képesek. Magában a felhőben kapott helyet a Bluetooth hangszóró és a hangérzékeny LED izzók. Annak reményében, hogy a Making Weather projekt hamarosan tömeggyártásba is kerülhessen, a két cég további innovációkra készül.

További infók: http://www.richardclarkson.com/floating/

Hozzászólások