Ziggy, a világjáró malac

Mininek indult, maxi lett belőle

2016/05/11

Ziggy mára már több, mint egy mázsát nyom, ami figyelembe véve, hogy egy malac, nem sok. De ha belegondolunk, hogy miniként került a családhoz, már viccesebb a dolog.

Valószínűleg egyre több férfi találja magát szemben a kéréssel, miszerint kedvese legnagyobb vágya egy malac, ráadásul mini kivitelben. Nos, valahogy így kerülhetett Ziggy is a családjához. Valószínűleg elfelejtettek neki szólni, hogy picinek kellett volna maradnia: a röfi súlya mára már meghaladta a 110 kilót. 

Ez persze nem jelenti azt, hogy befogadói kevésbé szeretnék, sőt! Több malac, több szerethető felület, így hát Ziggy továbbra is járja a világot a családjával. Megfordult már hegységekben, tavaknál, erdőkben. Jól nevelt sertésként azt is tudja, hogy ha egy-egy utazás során autóba kényszerül, akkor türelmesen kell várakoznia hátul, és nem piszkálhatja a sofőrt. Ezt néhány embertársunk is elsajátíthatná, nem igaz…?

A nem-éppen-mini malac befogadása óta társaságot is kapott. Gazdái ugyanis menhelyet létesítettek, ahol a rászoruló állatok ugyan olyan szeretetben részesülhetnek, mint Ziggy. Kifejezetten pozitív kezdeményezés, mi teljes mellszélességgel támogatjuk!

Hozzászólások