Zimány ismét végleg hazaköltözött és dolgozni akar

Együtt töltik párjával a karácsonyt

2015/12/22

Amerikából jöttem, mesterségem címere Zimány Linda! A glammodell az egyik reggeli műsorban beszélt terveiről, amiben komoly szerepet kap a jogi pálya, de a családalapítás is szóba került.

Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor nem sok mindenről szólt a beszélgetés, a műsorvezetők egyszerre zúdították a kérdéseket Zimányra, aki csak röviden, bár nagyon őszintén beszélt újbóli hazatéréséről. Azért mondjuk, hogy ismét, mert egyszer már végleg hazajött nyáron, amikor a legnagyobb felbolydulást az a hír okozta körülötte, hogy összejött Bódi Sylvi és Debreczeni Zita korábbi pasijával, Kedves Ferenccel. Most néhány hétre visszautazott Amerikába, de csak azért, hogy lezárja ottani függőben lévő ügyeit. A modell szép pályafutást tudhat a háta mögött, hiszen az egyik nemzetközi szépségverseny győzteseként záporoztak felé a külföldi munkák, éppen ezért hosszabb időre a tengerentúlra költözött. Most azonban már egészen más tervei vannak!

Zimány Linda

Zimány Linda ugyanis alig várja, hogy belevesse magát polgári foglalkozásába és jogdoktorként praktizáljon. Tervei szerint már januárban asztal mögé ülne, de úgy tűnik, egyelőre várat magára az indulás. Most minden idejét párjával és bejgli sütéssel tölti, közösen készülnek az ünnepekre. Ahogy az beszámolójából kiderült, december 26-án Nagykanizsára mennek, ahol idén Zimány szülei kényeztetik majd a szerelmeseket minden földi jóval, csak utána látogatnak Kedves Ferenc rokonaihoz.

Későbbi közös terveikről annyit tudtunk meg, hogy Zimány szeretné megtartani a karácsony titokzatos hangulatát a gyerekeknek minél tovább, így ő is jól jár, hiszen ilyenkor újra gyereknek lehet lenni a szülőknek is.

De nem ez az egyetlen izgalmas hír a modellel kapcsolatban. Szemfüles nézőket teljesen megdöbbentette Linda külseje, akinek arca már csak nyomokban utal régi önmagára. Zimányt már korábban is érték támadások a túl sok plasztika miatt, de ő mindvégig cáfolt. Állítása szerint egy kis orrsövény-korrekción és szájfeltöltésen kívül más nem történt az arcával. Aki figyelmesen nézi őt, az mégis észre vehet valami megfoghatatlan műviséget a mimikájában, de lehet, hogy mindez csak a fények játéka. A lényeg, hogy a glammodell boldog, ráadásul ezt szerelme oldalán teszi, és izgatottan készülődik jogi pályafutására.

Hozzászólások