Zimány Linda a leendő elnökkel lóg?

A pókermilliárdos Amerika első embere akar lenni

2015/06/02

Nem bír magával Zimány Linda cimborája, a pókermilliárdos Dan Bilzerian, akinek legújabb őrült ötlete, hogy pályázik az amerikai elnök posztjára. A botrányhős neve a magyar sajtóban sem ismeretlen, hiszen nemrégen posztolt közös fotót a glammodellel.

Bilzerian nemrég egy Kentucky-i szenátorral pókerezett együtt, amikor kipattant a fejéből, hogy átveszi Barack Odama helyét az amerikai elnöki székben. A kampány elmaradhatatlan kellékét, a pólókat és a plakátokat már el is készítette. Bár azt nem tudni, hogy milyen esélyekkel indul Amerika első emberének címéért, az sokat elárul népszerűségéről, hogy 9,5 millió ember követi életét nap mint nap az interneten.

A pókermilliárdost leginkább polgárpukkasztó életmódjáról lehet ismerni: a megszámlálhatatlan pénzét nem sajnálja fegyverekre, bulikra és nőkre költeni, amikről előszeretettel posztol is Instagram oldalán. Magánrepülője van, saját jachttal jár, old-timereket gyűjt és híres emberekkel fotózkodik. A botrányhőst többször letiltották már a közösségi oldalak, mert olyan képeket töltött fel, ahol meztelen nőkkel pózol.

The mass of men lead lives of quiet desperation-HDT photo by @dipsexxxxy

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Legutóbbi bulijaiban Zimány Linda is feltűnt, aki gyakran élvezi a botrányos életű Dan Bilzerian vendégszeretetét. A jelenleg Amerikában élő Linda a Borsnak elárulta, semmi köze nincs a csajozógéphez, csak jó poénnak tartja, hogy vele lógjon.

Olvass még Zimány Lindáról!

Hozzászólások