Zimány Linda babát akar milliomos párjától

Feladja miatta az amerikai álmot

2015/10/07

Zimány Linda néhány éve költözött ki Amerikába, hogy beteljesítse nagy álmát és ott kezdjen színészi karriert. Most azonban úgy döntött, hogy inkább a szerelmet választja itthon.

Komolyodni látszik Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolata – olyannyira, hogy a szőke modell úgy döntött, lemond az amerikai álomról, és párja miatt hazaköltözik. Linda most inkább a családalapításra akar koncentrálni, és elkezdené itthon ügyvédi karrierjét.

„Úgy tervezem, egyszer és mindenkorra hazajövök. Most már itthon folytatnám az élete­met. Szombaton utazom el. Vissza kell majd mennem, mert három évet azért le kell zárni, és vannak még lekötött munkáim is az elkövetkezendő két hónapra, s haza kell cuccolni” – mondta Linda ma reggel a 8:08-ban adott interjúban.

zimány
Zimány Linda és Kedves Ferenc már a babát tervezik

Ezzel azonban egy álom véget ér, hiszen nem lesz belőle tengerentúl is elismert színésznő.

„Sokat tanultam a háttérben, járhattam képzésekre ezzel kapcsolatban. Amit szerettem volna, abba belekóstoltam. Nem voltak irreális álmaim, nem akartam Julia Roberts lenni. Harmincévesen eldönthettem, melyek azok az érzések, amelyek felé szívesen elmennék: a család és a civil munka” – mondta el a csinos modell.

Linda és milliomos vállalkozó párja, Kedves Ferenc augusztusban állt kamerák elé azzal, hogy ismét együtt vannak. Bár nagyon sokan támadják őket, úgy tűnik, tényleg olyan erős a kapcsolatuk, mint állítják, hiszen Linda már a babát tervezgeti.

Hozzászólások