Zimány Linda kisbabát vár?

Ezért menekülhetett a kamerak elől a modell

2015/07/13

Nemhogy kerülte a kamerát, hanem egyenesen menekült előle Zimány Linda, akit a Balaton Soundon próbáltak lencsevégre kapni, vagy inkább megszólaltatni. A modell erre sapkáját a homlokába húzva szabályosan kimenekült a VIP-ből, csak ne kelljen beszélnie senkivel, és ne kelljen kamera előtt mutatkoznia.

Szokatlan viselkedés, mert eddig sosem okozott gondot neki, ha felvétel készült róla, így merőben szokatlan, hogy úgy próbált meg elszaladni Körmendi Gábor kamerája elől, mintha sosem lett volna ott, talán ezért is volt annyira feltűnő. Ráadásul egy fesztiválon igazán felkészülhet rá, hogy felismerik. A színészeket megszégyenítő menekülős jelenet 0:38-tól:

A találgatás persze rögtön megindult, vajon mi lehetett az oka a gyors távozásnak, és miután a Velvet lesifotóján jól látszik, hogy szépen gömbölyödik Zimány Linda hasa, első helyre ugrott a pletyka, miszerint az Amerikából hazatérő modell áldott állapotban lehet.

Ez persze csak a finomított verzió, ugyanennyien vannak, akik a képekből arra következtetnek, hogy a tengerentúlon bizony felszedett pár kilót a nagy amerikai szabadságban, mint ez arrafelé igen gyakori. Ha így van, nem okoz neki hiúsági kérdést a pocak, mert nem nagyon rejtegeti a balatoni hőségben.

zl
Forrás: Velvet

Zimány Amerikában egyébként a pókermilliárdos Dan Bilzeriannel múlatta az idejét, bár arról nincs pontos információ, milyen jól tud kártyázni.

Hozzászólások