Zimány Linda kórházba került

Aggódnak rajongói a modellért

2015/03/15

Zimány Linda glammodell gyakorlatilag napi szinten posztol egy-egy újabb képet tengeren túli élményeiről és életéről közösségi oldalain. Ezekből derült ki, hogy egy héten belül már másodszorra került kórházba!

Azt kevésbé lehet tudni a képek alapján, hogy mivel foglalkozik, de az biztos, hogy jól érzi magát. Folyamatos napsütésben sokat autózik, szórakozik és eszik, ezek a legáltalánosabb tevékenységek, amiket megoszt követőivel. Az egykori Britney Spears hasonmás mára hazánk egyik legismertebb modellje lett, saját divatmárkával rendelkezik és ő az a szerencsés, akit egyszer Jude Law alkohol ittasan “csak” a karjaiba zárt és nem csókolt meg egy budapesti szórakozóhelyen. Irigylésre méltó életet él, hosszú évek után titokban megszerezte jogi diplomáját, közben pedig Amerika és Magyarország között ingázik.

Zimány legutóbb arról tett közzé képet, ahogy vénásan hidratálják egy adag vitaminnal, főleg B12-vel.

Got my IV hydration and b12shot no cold anymore:)

A photo posted by @lindazimany on

Azt bizonyára kevésbé tudja a modell, hogy ez a vitamin megtalálható az állati eredetű fehérjékben, úgy, mint húsok, halak és tojásfélék, tehát a táplálkozáson keresztül is megfelelő mennyiségű vitamin juthat az ember szervezetébe (egy átlagos felnőtt napi szükséglete 2 mikrogramm), ráadásul azt elég sokáig el is raktározza, kár ilyen drasztikus módszert választani.

Érdekes ez egy olyasvalakitől, aki az organikus táplálkozást hirdeti, szintén a tengerentúlról. Erről posztolt is egy hosszabbat a Facebook oldalán: “Amellett,hogy itt Californiaban szerencsere nagyon nagy divat az egeszseges taplalkozas, es valahogy en is eszrevettem,hogy egyre jobban alakulok at,az itteni etkezesi szokasokhoz.Gyakorlatilag “kale salad”-on elek en is,mint mindenki,meg protein turmixon, illetve zoldseg turmixokon, es organikus eteleket probalunk fogyasztani,amennyire nyilvan lehet,hiszen bar sok organikus etterem is van, de nyilvan nem mindenhol tudja az ember kiszurni,mit is tesznek ele egy vacsoran vagy ebeden.”

A sok próbálkozás és egészséges életmód ellenére Zimány ismét kórházba került. A csücsörkirálynő alig három órája ismét egy képet posztolt magáról, ahogy a kórházban várja gyógyulását.  

Aggódó rajongóit gyorsan megnyugtatta, hogy bár jól van, de egy csúnya vírus ledöntötte a lábáról, és erős gyomorfájdalmai vannak.

Bízunk benne, hogy a megfelelő tengerentúli ellátás mielőbbi gyógyulást hoz a modellnek.

Hozzászólások