Debreczeni Zita előtt kudarc volt Gianni élete

Retteg, hogy elhagyják

2015/04/02

Gianni Annoni és Debreceni Zita nem az utóbbi hónapokban ismerkedtek meg, de nemrég jöttek rá, hogy már nem csupán jó kapcsolat van köztük. A barátságból szerelem lett, amelynek mindenki szemtanúja lehetett a Glamour-gálán.

Még korai bármit mondani a kapcsolatunkról, de valóban együtt vagyunk. Nem szeretnék részleteket elárulni, már csak babonából sem. Nagyon az elején vagyunk, ebből bármi lehet. Még nem mutattam be Zitát a családomnak sem. Semmit nem akarunk elkapkodni – mondta Gianni.

Gianni Annoni

–  Kudarcként élem meg, hogy még nincs családommesélte egykor a 43 éves étteremtulajdonos.Se feleségem, se gyerekeim, akik itt rohangálnának körülöttem. Biztos vagyok abban, hogy a Jóisten nem véletlenül alakítja így a sorsomat! Valószínűleg egy nagyobb kudarctól akar megkímélni, hiszen nem is tudom, hogyan élném túl, ha egyszer el kellene válnom attól a nőtől, akit Isten előtt feleségül vettem! Ugyanis világéletemben olyan asszonyra vágytam, aki, ha egyszer igent mondott nekem, akkor egy egész életen át velem tart. Életem fő célja, hogy végre megtaláljam ezt a nőt, és családot alapítsak.
Szüleim házassága nagyon jó példa előttem, hiszen sok évtized után szerelmesebbek egymásba, mint valaha. Gyermekkoromban anyu fogorvosként rengeteget dolgozott, de mégis sok szeretetet és törődést kaptam tőle. Szigorúan nevelt, de csodálatos gyermekkorom volt, és biztosan csodás nagyija lenne a gyermekeimnek. Ő az az anya, aki ha ránéz szívem választottjára, azonnal tudja, illik-e hozzám, vagy sem. Bízom a megérzéseiben, és szívesen meg is hallgatom a véleményét arról a lányról, akit bemutatok neki. Persze nem viszek haza tingli-tangli kapcsolatokból nőt…

debreczeni_zita_gianni

Hozzászólások