Zita rövid pórázon tartja Giannit?

Nem akarja szem elől téveszteni párját a modell

2015/04/17

Gianni Annoni betöltötte 44. életévét, amit egy hatalmas szülinapi bulival koronázott meg! Ráadásul duplázott, hiszen mindjárt kétszer ünnepeltette meg magát szeretteivel és barátaival. Természetesen ott jártunk a Trafiqban, ahol párját, Zitát is sikerült kifaggatnunk egy kicsit kapcsolatunk személyes titkairól.

Nagy készülődés előzte meg az olasz szívtipró szülinapi buliját, ugyanis az ünnepelt mit sem tudott a vendégsereg érkezéséről. Gianni gyönyörű kedvese, Debreczeni Zita egy egész napos kirándulással készült, amit végül egy meglepetés bulival zártak le! Nagy volt az öröm és a döbbenet, a születésnapos ugyanis azt gondolta, egy csendes, romantikus napot fognak eltölteni kedvesével kettesben.

debreczeni_zita_gianni

“Elmentünk a veszprémi állatkertbe zsiráfokat simogatni. Gianni tudja, hogy én jobban szeretek élményeket, programokat adni, mintha vennék neki valamit. Arra mondjuk felkészítettem, hogy nem vadvízi evezésre megyünk! De azt sejtette, hogy valami cuki ajándékot fog kapni tőlem” – mesélte nekünk Zita kettejük romantikázásáról. Természetesen volt egy kis csavar a történetben, hiszen nem szülinap a szülinap meglepetés buli nélkül, így a modell ezzel is készült. “Úton hazafelé hívtak minket, hogy valami baj van az egyik helyén, szóval feltétlen oda kell mennünk. Amikor beléptünk hatalmas társaság és a számára legfontosabb emberek várták mosolyogva. Nagyon jól sikerült a meglepetés.”

Van itt még valami Zita tarsolyában, amivel készült a szülinaposnak. Gianni ugyanis egy walkie talkie-t is kapott ajándékba. Ennyire rövid pórázon tartaná az olasz macsót a szépséges fotós? “Nem arról van szó, hogy ne merném elengedni egyedül bárhová. A távbeszélőt azért kapta, mert valahányszor meg akarom lepni valamelyik éttermében, az biztos, hogy egy másikban tartózkodik. Úgyhogy kapott egy ilyen ketyerét, ami 8 kilométer hatósugarú körben működik, és könnyen elérjük egymást” – nevetett a kreatív ajándékon.

Gianni Debreczeni (2)

És hogy milyen az összhang a szerelmesek között? Zita, akinek egész este letörölhetetlen volt a mosoly az arcáról, így vallott kettejük kapcsolatáról: “Imádom, ha Gianni nevet, az tesz engem a legboldogabbá! Iszonyatosan hasonló emberek vagyunk, mindketten pozitív személyiségek, mindig fülig ér a szánk, ugyanolyan a habitusunk. Talán ezért is működünk olyan jól együtt! Van az a mondás, hogy ‘Akit az Istenek szeretnek, megtartják gyereknek’, hát ez ránk fokozottan igaz!”

A friss szerelmesek kapcsolata alig néhány hónapos, és azt is csak rövid ideig sikerült titkolniuk, hogy egyáltalán együtt vannak. Viszont mióta a nyilvánosság előtt is nyíltan vállalják egymást, csak úgy sugárzik a két ember a boldogságtól! Isten éltessen Gianni, tartson meg sokáig igazi gyereknek!

Debreczeni Zita és Gianni kapcsolata ugyan még teljes mértékig rózsaszín ködben úszik, azért van valami, ami némiképp beárnyékolja boldogságukat. Ha hosszú távon is minden klappol kettejük között,akkor akár az is megtörténhet, hogy családot alapítanak. Zitának azonban van egy fájó pontja, mert félő, hogy képes lesz-e teherbe esni. Olvass tovább!

debreczeni zita

Hozzászólások