Zséda kisfia igazi divatdiktátor

Zséda nem csak a fellépésein részesíti előnyben az eleganciát, a hétköznapokban is szívesen visel magassarkút és nőies darabokat. Azonban nem az énekesnő az egyetlen a családban, aki nagyon odafigyel arra, mit vesz fel; hat és fél éves kisfia a stílustanácsadója.

2014/04/27

Zsédenyi Adrienn mindig nagy gondot fordít arra, hogy milyen ruhákban jelenik meg, legyen szó akár fellépésről, akár egyszerű hétköznapi bevásárlásról. A gyönyörű énekesnőnek szinte már védjegyévé vált a kifinomult, elegáns, nőies stílus.

„Nagyon szeretem a divatot és követem is, mondhatni, hogy a hobbim, a szenvedélyem az öltözködés. Szeretem a szépet, a nőieset, a divatosat, a trendit és az olyan darabokat, amik odavonzzák a tekintetet, de csak annyira, hogy az ne legyen kirívó, túlcicomázott. A színpadi megjelenés persze más, hiszen ott mindig kell valami plusz, ami hozzáad a produkcióhoz. Többnyire magassarkú párti vagyok, de néha nekem is le kell lazulnom: kisfiús anyukaként nem tipeghetek ki a focipályára 10 centis sarkakon” – tette hozzá mosolyogva Zséda.

Az énekesnő kisfia, a hat és fél éves Nimród csak most készül az iskolába, de fiatal kora ellenére már tudja, mi áll jól neki és anyukájának.

„Nimród nagyon lelkes, várja az iskolát, készül a tanulásra. Számára is nagyon fontos, hogy mit visel: vannak olyan darabok, amiket biztosan nem vesz fel, ezzel pedig az én dolgomat is megkönnyíti, hiszen olyan ruhákat én sem vásárolok neki, nem kísérletezek. Arra is oda szokott figyelni, hogy én milyen ruhába bújtam, úgyhogy mielőtt elmegyek, ő is végignéz férfiszemmel, és eldönti, hogy jó vagyok-e, vagy sem” – mondta nevetve Zséda, aki szerint kisfia alkalmazkodó típus, akivel nagyon könnyű az élet, így anyukáját gyakran kíséri el a koncertekre.

Hozzászólások