Zsepiket elő! Megható filmek őszre

Szuper filmek bekuckózós estékre

2017/10/30

A hideg, nyugis estéken az egyik legjobb program a filmnézés. Íme pár ötlet, ha szívesen megnéznél egy megható filmet!

cozy2

Ahogy közeledik a hideg idő, úgy csendesül el minden, és eljön a befelé koncentrálás, nyugalom ideje. Ehhez az időszakhoz ajánlunk most nektek filmeket, de vigyázat, szem nem marad szárazon! Készíts egy finom forró italt ezekhez a drámai, megható filmekhez, kuckózz be, és kezdődhet is a mozizás. Nincs is ennél jobb ilyenkor, ugye?

1. Édes November

Sara és Nelson szerelme teljesen átlagosan indul, azonban beigazolódik, hogy az élet a legnagyobb rendező. Sara elhatározza, hogy megváltoztatja a férfit egy hónap alatt, aki túlságosan karrierista, zárkózott és hideg. Arra egyikőjük sem számít, hogy kölcsönösen fogják megváltoztatni egymás életét. Charlize Theron és Keanu Reeves nagyot alakít ebben a filmben, amely megmutatja, hogy az igaz szerelem a legnehezebb időkben is kitart.

2. A boldogság nyomában

A Will Smith által megformált Chris fáradhatatlanul azért küzd, hogy jobb körülményeket tudjon biztosítani kisfiának és feleségének. Ahányszor kudarcot vall és a padlóra kerül, ő mindannyiszor feláll és próbálkozik újra. Egy film a kitartásról, a meg nem szűnő apai szeretetről és arról, hogy a legnagyobb kilátástalanságból is van kiút.

3. A lehetetlen

Egy amerikai család kikapcsolódni és pihenni érkezik Thaiföldre, nem sejtve, hogy milyen szörnyűségek várnak rájuk. Egy cunami rengeti meg az országot, amely csak pusztítást és szenvedést hagy maga mögött. A család szétszakad, az óriási káoszban mindenki azért küzd, hogy saját magát és családját megmentse. Emberfeletti erő, soha nem szűnő remény és hősiesség – erről tesz tanúbizonyságot ez a film.

4. Hét élet

Ez a film egy több szálon futó, összetett és nagyon drámai történet a gyászról, bűntudatról és az emberségességről. Ben kiválaszt 7 számára teljesen idegen embert, akiknek az életét szeretné megváltoztatni, azonban arra nem számít, hogy a szívbeteg Emilyvel egymásba szeretnek. Ez a film az emberi sorsok különös egymásba kapcsolódását boncolgatja, de nem is árulunk el többet, nézzétek meg!

5. Kedves John

John és Savannah egy tengerparti találkozás után két csodás hetet töltenek együtt, ami során rájönnek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. A férfi azonban hivatásos katona, akinek maga mögött kell hagynia szerelmét. Hosszú hónapokon át leveleznek, és próbálnak kiélvezni minden percet, amit együtt tölthetnek, de vajon elég lesz ez?

6. A szív bajnokai

Sandra Bullock nem véletlenül nyerte el ezért az alakításáért az Oscar- és a Golden Globe-díjat is. Egy tehetős, konzervatív családanyát alakít, aki bármit megtenne szeretteiért. Amikor találkozik gyerekei iskolatársával, Michael-el, akiről kiderül, hogy nincs hova mennie, azonnal cselekszik és magukhoz fogadja. A fiúról nemcsak az derül ki, hogy óriási szíve van, hanem az is, hogy nagyszerűen focizik, s ezzel kezdetét veszi szívszorító történetük.

Hozzászólások